Om oss

– må bra som gravid

   Ulrika Floberg


  • Legitimerad barnmorska
  • Diplomerad magplaskledare
  • Utbildad gravidmassör & profylaxledare

Hej fina du!


Jag heter Ulrika och förutom att jag är stolt mamma, till två ganska stora grabbar, har jag arbetat som legitimerad barnmorska sedan 2002 – tidigare både inom kvinnosjukvården och på Borås barnmorskemottagning. Numera är jag verksam som barnmorska på förlossningen. 


Barnmorskeyrket är fantastiskt och jag älskar verkligen mitt jobb. Och att få kombinera detta med mitt företag GravidHälsan, är för mig optimalt då jag kan använda mig av min profession och mina erfarenheter över gränserna i de olika sammanhangen. Grymt roligt och stimulerande om du frågar mig! 


GravidHälsan föddes i januari 2018 och precis som vid alla graviditeter så fanns det en tid innan där jag funderade på vad och hur det skulle bli med detta som komma skulle. Som barnmorska kände jag att det fattades något här i Borås. Jag ville skapa möjlighet att erbjuda något mer än bara den kliniska och medicinska vården som fanns för er som är gravida och ska föda. Jag ville skapa möjlighet att må bra som gravid genom min idé – friskvård för gravida!  


Komponenterna i GravidHälsan erbjuder just detta. Med Magplasket som är härlig vattenträning för dig som gravid, inkluderat förberedande temasnack inför förlossningen. Genom Profylaxkurser för dig och din partner som gör er till det bästa teamet när ni ska föda. Möjligheten till förlossningssamtal, där vi fokuserar på just det du vill veta för att känna trygghet. Och sist men inte minst vår fantastiska Gravidmassage som är så skönt välgörande.


Här kan du som väntar barn öka dina möjligheter att må bra som gravid – både till kropp och själ.

Och här möter du en barnmorska som jobbar med både hand och hjärta i verksamheten!


Välkommen till GravidHälsan i Borås!

Ulrika Floberg

Borås

2019-09-25

Senaste nytt

PROFYLAXKURS söndag 26/1 2020

- 2 platser kvar 

November 28, 2019


UNDERBARA MAGPLASKET! 

Kursstart i Borås 13 januari 2020

NYHET!  MAGLASKET MARK

Kursstart 15 januari 2020

November 28, 2019


Kontakta oss


GravidHälsan

Borås PilatesCenter

Landalagatan 1, 504 68 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.

© Copyright 2019 | GravidHälsan