Senaste nytt

Senaste nytt!


Här hittar du information om vad som är på gång hos oss!


Walk & talk  - nu fortsätter vi våra härliga promenader!   |  Juli 19


Vill du komma med och träffa andra gravida, ta en promenad, prata om allt möjligt men också kunna få svar på frågor kring graviditet och förlossning. Tillsammans med vår barnmorska Ulrika har vi startat en promenadgrupp för dig som väntar barn. Du kan vara med oavsett vilken vecka i graviditeten du är. 


Varje onsdag kl 16:45 utgår vi från GravidHälsans lokal på Skolgatan 28. 

Du bokar enkelt din plats på bokadirekt.se varje gång du vill vara med. 


Vill du så kan du betala för 6 ggr (695kr) i taget eller så betalar du helt enkelt per gång (150kr).

Du får vara med så många gånger du önskar och vill! Är det fullbokat så hör av dig om du vill ha en plats! 

På den här aktiviteten har du rätt att använda ditt friskvårdsbidrag. 


Du får en härlig promenad, nya vänner, en barnmorska och en hel massa bra snack.  


Vi promenerar ca 1 timma varje gång - kanhända gör vi något stopp på vägen för lite bra tips & trix. 

Gruppen anpassar sig efter varandra - så tanken är att vi rör på oss utan några krav på vare sig träningsvana eller kondition. Bra skor och kläder efter väder. Har du besvär från bäcken kan ett par stavar göra gott. 


Vill du vara med så anmäl dig via vår bokningsida på bokadirekt.se eller hör av dig till Ulrika på sms 0701-102929.

Vi blir som mest ca 8 st i gruppen. 


Välkommen att hänga på!

Hoppas vi ses! 


______________________________________________________________


Nu är semestern över!  Juli  19


Nu är jag tillbaka och jobbar igen! Du som har bokat in dig framåt är varmt välkommen. Önskar du boka en tid - gå in på bokadirekt.se och hitta din favoritbokning! 


Missa inte att vi åter erbjuder Profylaxkurs i grupp - september och framåt finns bokningsbara tider! Läs mer här nedan. 


_______________________________________________________________


Profylaxkurs i grupp  |  Juli 19


Fullbokade kurser i juni, juli och augusti! Wow vad kul att vara igång med det igen! Och det är så härligt med gruppens dynamik! Ett givande och tagande. 

Lokalen som vi tillfälligtvis lånat är perfekt då det finns gott om plats att sprida ut oss. Så vi fortsätter med detta även i augusti och en bit fram i höst. När vi känner oss trygga med att ses i lite mindre lokal igen kommer vi troligen erbjuda gruppkurs på Skolgatan.


Så välkommen att boka in dig och din partner på Profylaxkurs i grupp - max 4 par som alltid - det blir personligt och tryggt för er tillsammans med mig Ulrika, er profylaxbarnmorska. 


_______________________________________________________________


Nyhet - Profylax repetition    |  Juli 19


På efterfrågan har vi nu tjänsten Profylax repetition. En privat kurs för er som väntar barn igen och som tidigare har gått Profylaxkurs hos GravidHälsan. Här kan ni få möjlighet att tillsammans med profylaxbarnmorska Ulrika gå igenom er upplevelse av förlossningen och så hittar vi tillsammans det som ni behöver för att återigen bli det bästa teamet! Välkommen att boka in Profylax repetion. Hittar ni ingen tid som passar så hör av er för individuell bokning. 


Ni kan även välja att gå en vanlig profylaxkurs igen vilket flera har gjort. Då ingår även vårt uppdaterade material som ni annars köper till på repetionskursen om ni önskar. 

_______________________________________________________________Covid 19  |  Juli 19


Vi vill att du ska känna dig trygg när du kommer till oss - alltid oavsett!


Vi följer de rekommendationer som FHM och regering ger. Vår verksamhet är för tillfället anpassad efter detta. 


Vi vet att våra kunder gärna kommer till oss, att man har längtat och sett fram emot sitt besök. Men pandemin är inte över ännu så vi fortsätter att vara förstiktiga. Därför kan du avboka (även med kort varsel) om du har symtom på sjukdom som är smittsam.Vi kommer då inte att debitera någon avgift i detta fall men ser gärna att du ombokar din tid till ett senare tillfälle om möjligt. Vi försöker helt enkelt hitta någon bra lösning tillsammans. Ett fint sätt att mötas i detta tycker vi!


Som behandlare eller kursledare har jag rutiner med handtvätt och handsprit mellan alla kundbesök. Jag desinficerar de ytor som utsätts för kroppsytor såsom massagebänk, handtag mm. Vid "ansiktsnära" arbete ex akupressur, använder jag alltid munskydd och/eller visir. I händelse av egen sjukdom så kommer även jag att behöva omboka din tid, ev med kort varsel, vilket jag hoppas du har full förståelse för! 


Du som kund kan ha som rutin att använda handspriten som vi har framme i väntrum och på kundtoaletten. 


Kommer du innan kunden före dig är klar - välkommen in men se bara till att hålla avstånd i väntrummet. 


Varmt välkommen på din bokade tid!


_______________________________________________________________________


Vår nya Gravidkurs – inställd tills vidare | Januari 22


Vår nya Gravidkurs - att bli mamma <3 är mycket uppskattad. Men tyvärr behöver vi ställa in denna gruppverksamhet tills vidare! Vi återkommer med nya kursdatum så snart som möjligt! 


_______________________________________________________________________________


Magplasket vilande tills vidare | Janauri 22


Under våren 2020 fick vi besked om att vi inte längre kan hålla till på Rehabbadet på SÄS pga deras nedskärningar i verksamheten. Så därför har vi inte just nu möjlighet att erbjuda Magplasket till dig som väntar barn. Men håll ögonen öppna för möjligheten att vi startar igen finns om vi bara får tillgång till en varmpool!  


Hänvisar tillsvidare till våra kollegor som håller Magplasket i Göteborg.