Senaste nytt

Senaste nytt!


Här hittar du information om vad som är på gång hos oss!


Underbara Magplasket är en uppskattad aktivitet för många gravida i vår stad!  |  Juni 22


Längtan efter att få träffa andra gravida på en helt magisk gravidkurs var stor! Alla våra kursstarter sen i höstas har varit fullbokade! Så välkommen att vara med på den bästa gravidkursen du kan tänka dig! 


Du som har gått Magplasket tidigare vet hur underbart det är att gå ner i den varma poolen. Vattnet är ca 33 grader varmt och bär dig så skönt. Du blir smidig och rörlig och får njuta av att träna tillsammans med dina Magplaskkompisar och din Magplaskledare som är barnmorska!  Häng med på denna underbara gravidkurs som inkluderar även temasnack om förlossning och grymt skön avslappning. Nya kursstarter i höst! Boka din plats redan nu! 


_______________________________________________________________


Profylaxkurs i grupp  |  Juni 22 


Att andning och avslappning är grunden inom Profylax är det många som redan vet men på vår profylaxkurs får ni verkligen "extra allt". Vi ger er bra och kunskap om vad som händer i kroppen när du ska föda - det vi kallar för kroppens kraft. Vi går igenom hur ni kan påverka er upplevelse genom att stärka era tankar - tankens kraft. Vi ger fina och konkreta tips till dig som partner/stödperson så att du också känner dig viktigt och delaktig. Och ni får dessutom mängder av bra tips och trix av barnmorskan Ulrika som är utbildad Profylaxbarnmorska och er kursledare.  Ni går hem som det bästa teamet! Läs gärna mer här på hemsidan om profylaxkursen. 


Så välkommen att boka in dig och din partner på Profylaxkurs i grupp. Nu är vi tillbaka i vår egen lokal och då är ni endast 2 par per kurs - det blir personligt och tryggt för er tillsammans med mig Ulrika, er profylaxbarnmorska. Läs mer under fliken "Profylaxkurs" 


_______________________________________________________________


Profylax repetition    |  Juni 22


Nu har Gravidhälsan funnits i lite drygt 4 år och ungefär lika länge har vi hållit våra populära profylaxkurser.

På efterfrågan har vi skapat tjänsten Profylax repetition. En privat kurs för er som väntar barn igen och som tidigare har gått Profylaxkurs hos GravidHälsan. Här kan ni få möjlighet att tillsammans med profylaxbarnmorska Ulrika gå igenom er upplevelse av förlossningen och så hittar vi tillsammans det som ni behöver för att återigen bli det bästa teamet!

Antingen om ni vill ha revansch eller helt enkelt bara göra det lika bra eller varför inte ännu bättre!


Välkommen att boka in Profylax repetion. Hittar ni ingen tid som passar så hör av er för individuell bokning. 


Ni kan även välja att gå en vanlig profylaxkurs igen vilket flera par har gjort. Då ingår även vårt uppdaterade material som ni annars köper till på repetionskursen om ni önskar.