Senaste nytt

Senaste nytt!


Här hittar du information om vad som är på gång hos oss!


Vi återkommer med Parplasket  |  Oktober  21


En eller ett par gånger per termin arrangerar vi  P A R P L A S K E T där ni som par får komma och vara med på ett fartfyllt och roligt träningspass och efter det blir det ett viktigt temasnack om partnerns roll vid förlossningen. Vi avslutar alltid med en grymt skön avslappning i det varma härliga vattnet och vi lovar att kärleken flödar när ni nöjda går därifrån. Först till kvarn gäller och ingen erfarenhet behövs. Detta kan alla vara med på! Så håll utkik här och på Instagram så missar du inte när vi bjuder in till detta härliga och mysiga event!


_______________________________________________________________


Underbara Magplasket är äntligen här igen!  |  Oktober 21


Längtan efter att få träffa andra gravida på en helt magisk gravidkurs var stor! Båda våra kursstarter blev snabbt fullbokade. Så vi har lagt till en kursstart i november och januari! 10 platser i varje grupp. Så välkommen att vara med på den bästa gravidkursen! 


Du som har gått Magplasket tidigare vet hur underbart det är att gå ner i den varma poolen. Vattnet är 33-34 grader varmt och bär dig så skönt. Du blir smidig och rörlig och får njuta av att träna tillsammans med dina Magplaskkompisar och din Magplaskledare som är barnmorska!  Häng med på din bästa gravidkurs som inkluderar även temasnack om förlossning och grymt skön avslappning. 


_______________________________________________________________


Profylaxkurs i grupp  |  Oktober 21


Fullbokade gruppkurser visar på att profylax behövs och önskas!

I lokalen som vi tillfälligtvis lånar finns det gott om plats att sprida ut oss.

Så vi fortsätter med detta under hösten/vintern då det känns "safe". 


Så välkommen att boka in dig och din partner på Profylaxkurs i grupp - max 4 par som alltid - det blir personligt och tryggt för er tillsammans med mig Ulrika, er profylaxbarnmorska. Läs mer under fliken "Profylaxkurs" 


_______________________________________________________________


Nyhet - Profylax repetition    |  Oktober 21


På efterfrågan har vi tjänsten Profylax repetition. En privat kurs för er som väntar barn igen och som tidigare har gått Profylaxkurs hos GravidHälsan. Här kan ni få möjlighet att tillsammans med profylaxbarnmorska Ulrika gå igenom er upplevelse av förlossningen och så hittar vi tillsammans det som ni behöver för att återigen bli det bästa teamet! Välkommen att boka in Profylax repetion. Hittar ni ingen tid som passar så hör av er för individuell bokning. 


Ni kan även välja att gå en vanlig profylaxkurs igen vilket flera har gjort. Då ingår även vårt uppdaterade material som ni annars köper till på repetionskursen om ni önskar.