Senaste nytt

Senaste nytt!


Här hittar du information om vad som är på gång hos oss!


GravidHälsan 2023    | Januari 02, 2023


Hej alla fina!


För precis 5 år sen valde jag att starta mitt företag GravidHälsan. Det var en längtan som fanns hos mig, att få bidra med det där lilla extra, mjukvaran som jag ofta kallar det, till er som väntar barn.

Som barnmorska kan man jobba på många olika sätt och min drivkraft har varit och är att se till att du som väntar barn ska få må bra och ha chans till en fin och trygg förberedelse inför att du ska bli förälder.

Jag vet att många av er är djupt tacksamma att de kommit i kontakt med mig och jag är oerhört glad över att ha fått bidra med detta under en så pass lång tid som 5 år.

 

Men nu har det kommit till en ände. Allt har sin tid.

Jag har älskat det jag gjort och det här är verkligen inget lätt beslut att fatta.

Men nu är det dags för mig att säga hejdå till GravidHälsan.  

Några av er vet redan men nu blir det officiellt.

 

Anledningarna är flera men framför allt är det för min egen hälsas skull som jag fattar beslutet att avveckla.

Under de år som GravidHälsan har funnits i mitt liv har det parallellt varit väldigt tufft privat. Har bland mycket annat mist båda mina föräldrar med allt vad det innebär. Trots detta har jag drivit på och sett till att orka lite till för er skull.


Och det ångrar jag inte! Det har även givit mig en otrolig massa fint tillbaka.  

All kärlek åt er mina fantastiska kunder! Ni har funnits där för mig också.

T A C K!

 

Tanken har funnit med mig ett tag, men efter min skada som inträffade här i slutet på året så blev det definitivt enklare att ta steget till ovanstående beslut. Hälsan går först.


GravidHälsan kommer dock att finnas kvar, om än med begränsad verksamhet, fram till sommaren/hösten 2023. Beroende på hur min kropp mår kommer jag att erbjuda tjänster som går att anpassa. Jag jobbar framförallt för att Magplasket ska få fortsätta i Borås till hösten, men i annan regi. Övrig verksamhet (såsom Profylax, TENS, Gravidmassage mm) ber jag att få återkomma med besked om då jag hoppas hitta en efterträdare som liksom jag känner lust att engagera sig i er som väntar barn och ert välmående.GOTT NYTT ÅR MED HOPP OM GOD HÄLSA FÖR OSS ALLA : )


Varmaste hälsningar Ulrika


_____________________________________________________


Begränsad mottagning    | Mars 23, 2023


Kontakta oss via email om du har några frågor angående bokning.


______________________________________________


Presentkort | Januari 02, 2023


Med anledning av ovanstående kommer vi fortsatt inte att sälja presentkort. 

Du som redan har ett presentkort som snart löper ut var vänlig och kontakta oss på email så försöker vi lösa det så bra som möjligt för dig!