Senaste nytt

Senaste nytt!


Här hittar du information om vad som är på gång hos oss!

Underbara Magplasket är äntligen här igen!  |  September 07


Längtan efter att få träffa andra gravida på en helt magisk gravidkurs var stor! Båda våra kursstarter blev snabbt fullbokade. Nästa kursstart planerar vi i januari. Så håll utkik på Instagram du som vill boka in dig då! Max 8 platser i varje grupp.


Du som har gått Magplasket tidigare vet hur underbart det är att gå ner i den varma poolen. Vattnet är 33-34 grader varmt och bär dig så skönt. Du blir smidig och rörlig och får njuta av att träna tillsammans med dina Magplaskkompisar och Linda som är barnmorska och din Magplaskledare! Häng med på din bästa gravidkurs som inkluderar även temasnack om förlossning och grymt skön avslappning. 


_______________________________________________________________Walk & talk  - nu fortsätter vi våra härliga promenader!   |  Augusti 10


Vill du komma med och träffa andra gravida, ta en promenad, prata om allt möjligt men också kunna få svar på frågor kring graviditet och förlossning. Tillsammans med vår barnmorska Ulrika har vi startat en promenadgrupp för dig som väntar barn. Du kan vara med oavsett vilken vecka i graviditeten du är. 


Varje onsdag kl 16:45 utgår vi från GravidHälsans lokal på Skolgatan 28. 

Du bokar enkelt din plats på bokadirekt.se varje gång du vill vara med. 


Vill du så kan du betala för 6 ggr (695kr) i taget eller så betalar du helt enkelt per gång (150kr).

Du får vara med så många gånger du önskar och vill! Är det fullbokat så hör av dig om du vill ha en plats! 

På den här aktiviteten har du rätt att använda ditt friskvårdsbidrag. 


Du får en härlig promenad, nya vänner, en barnmorska och en hel massa bra snack.  


Vi promenerar ca 1 timma varje gång - kanhända gör vi något stopp på vägen för lite bra tips & trix. 

Gruppen anpassar sig efter varandra - så tanken är att vi rör på oss utan några krav på vare sig träningsvana eller kondition. Bra skor och kläder efter väder. Har du besvär från bäcken kan ett par stavar göra gott. 


Vill du vara med så anmäl dig via vår bokningsida på bokadirekt.se eller hör av dig till Ulrika på sms 0701-102929.

Vi blir som mest ca 8 st i gruppen. 


Välkommen att hänga på!

Hoppas vi ses! 


______________________________________________________________


Profylaxkurs i grupp  |  Septemeber 07


Fullbokade kurser i juni, juli och augusti! Wow vad kul att vara igång med det igen! Och det är så härligt med gruppens dynamik! Ett givande och tagande. I lokalen som vi tillfälligtvis lånat finns det gott om plats att sprida ut oss. Så vi fortsätter med detta även under hösten. Oktober är fullbokad men det finns plats i november och december att boka in sig på! 


Så välkommen att boka in dig och din partner på Profylaxkurs i grupp - max 4 par som alltid - det blir personligt och tryggt för er tillsammans med mig Ulrika, er profylaxbarnmorska. Läs mer under fliken "Profylaxkurs" 


_______________________________________________________________


Nyhet - Profylax repetition    |  Juli 21


På efterfrågan har vi nu tjänsten Profylax repetition. En privat kurs för er som väntar barn igen och som tidigare har gått Profylaxkurs hos GravidHälsan. Här kan ni få möjlighet att tillsammans med profylaxbarnmorska Ulrika gå igenom er upplevelse av förlossningen och så hittar vi tillsammans det som ni behöver för att återigen bli det bästa teamet! Välkommen att boka in Profylax repetion. Hittar ni ingen tid som passar så hör av er för individuell bokning. 


Ni kan även välja att gå en vanlig profylaxkurs igen vilket flera har gjort. Då ingår även vårt uppdaterade material som ni annars köper till på repetionskursen om ni önskar. 

_______________________________________________________________Covid 19  |  Juli 21


Vi vill att du ska känna dig trygg när du kommer till oss - alltid oavsett!


Vi följer de rekommendationer som FHM och regering ger. Vår verksamhet är för tillfället anpassad efter detta. 


Vi vet att våra kunder gärna kommer till oss, att man har längtat och sett fram emot sitt besök. Men pandemin är inte över ännu så vi fortsätter att vara försiktiga. Därför kan du avboka (även med kort varsel) om du har symtom på sjukdom som är smittsam.Vi kommer då inte att debitera någon avgift i detta fall men ser gärna att du ombokar din tid till ett senare tillfälle om möjligt. Vi försöker helt enkelt hitta någon bra lösning tillsammans. Ett fint sätt att mötas i detta tycker vi!


Som behandlare eller kursledare har jag rutiner med handtvätt och handsprit mellan alla kundbesök. Jag desinficerar de ytor som utsätts för kroppsytor såsom massagebänk, handtag mm. Vid "ansiktsnära" arbete ex akupressur, använder jag om du önskar munskydd eller visir. I händelse av egen sjukdom så kommer även jag att behöva omboka din tid, ev med kort varsel, vilket jag hoppas du har full förståelse för! 


Du som kund kan ha som rutin att använda handspriten som vi har framme i väntrum och på kundtoaletten. 


Kommer du innan kunden före dig är klar - välkommen in men se bara till att hålla avstånd i väntrummet. 


Varmt välkommen på din bokade tid!


_______________________________________________________________________


Vår nya Gravidkurs – inställd tills vidare | Januari 21


Vår nya Gravidkurs - att bli mamma <3 är mycket uppskattad. Men tyvärr behöver vi ställa in denna gruppverksamhet tills vidare! Vi återkommer med nya kursdatum så snart som möjligt!