Om oss

– må bra som gravid

   Ulrika Floberg


  • Legitimerad barnmorska
  • Diplomerad magplaskledare och profylaxbarnmorska
  • Diplomerad gravidmassör 
  • Utbildad i akupressur for birthworkers

Hej fina du!


Jag heter Ulrika och är grundare av GravidHälsan. Förutom att jag är stolt mamma, till två ganska stora grabbar, har jag arbetat som legitimerad barnmorska sedan 2002 – tidigare både inom kvinnosjukvården och på Borås barnmorskemottagning. Numera är jag verksam som barnmorska på förlossningen. 


Barnmorskeyrket är fantastiskt och jag älskar verkligen mitt jobb. Och att få kombinera detta med mitt företag GravidHälsan, är för mig optimalt då jag kan använda mig av min profession och mina erfarenheter över gränserna i de olika sammanhangen. Grymt roligt och stimulerande om du frågar mig! 


GravidHälsan föddes i januari 2018 och precis som vid alla graviditeter så fanns det en tid innan där jag funderade på vad och hur det skulle bli med detta som komma skulle. Som barnmorska kände jag att det fattades något här i Borås. Jag ville skapa möjlighet att erbjuda något mer än bara den kliniska och medicinska vården som fanns för er som är gravida och ska föda. Jag ville skapa möjlighet att må bra som gravid genom min idé – friskvård för gravida!  


Komponenterna i GravidHälsan erbjuder just detta. Magplasket, härlig vattenträning för dig som gravid, inkluderat förberedande temasnack inför förlossningen. Profylaxkursen som ger dig och din partner chans att känna er väl förberedda och bli det bästa teamet när ni ska föda. Workshop - Att föda, som är tänkt som ett komplement till våra andra kurser, med all den praktiska informationen som ni vill ha inför er förlossning. Vi har även den grymt sköna gravidmassagen som är välgörande och lindrande för dig som väntar barn. Och har du redan blivit mamma kan du dessutom välja att boka in dig för en lika skön mammamassage. 


Förutom allt detta erbjuder vi även akupressur och uthyrning av TENS. 


Här kan du som väntar barn öka dina möjligheter att må bra som gravid – både till kropp och själ.

Och här möter du en barnmorska som jobbar med både hand och hjärta i verksamheten!


Välkommen till GravidHälsan i Borås!

Ulrika Floberg

Borås

2020-05-17

   Linda Jensen


  • Legitimerad barnmorska
  • Diplomerad magplaskledare

GravidHälsan har fått tillskott!


Det var tänkt att Linda från och med våren 2020 skulle leda Magplasket i Borås. 


Linda är legitimerad barnmorska och verksam på förlossningen.Hon är också diplomerad magplaskledare och kommer framöver - när livet är lite mer som vanligt i vårt samhälle - att leda Magplasket hos GravidHälsan. 


När du möter Linda får du en härlig känsla av trygghet och glädje. Hon är en oehört positiv och varm person som går in för sitt arbete och lämnar ingen åt slumpen. Med Linda har du som gravid en trygg barnmorska vid din sida. 


Till vardags tillbringar Linda en hel del tid åt träning, familjen och trädgården. Som ledare för Magplasket ser hon fram emot att hjälpa gravida kvinnor att må bra, få en positivare känsla och känna sig rustade inför den kommande förlossningen!

Senaste nytt


MORS DAG  NÄRMAR SIG - Ge bort en härlig upplevelse! Vi har presentkort på valfri valör till alla mammor - blivande eller varande! 

MAJ 17, 2020


Snart flyttar vi! Håll utkik på Instagram för
uppdaterad information om vår nya adress.

MAJ 17, 2020© Copyright 2020 | GravidHälsan

Kontakta oss


GravidHälsan

Borås PilatesCenter

Landalagatan 1, 504 68 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.

© Copyright 2020 | GravidHälsan