Utbud

Magplasket


Underbara avslappningsövningar varvas med träning, temasnack, profylaxandning,

målbilder samt tips och trix av barnmorskan som är din Magplaskledare.

Profylaxkurs


Profylax handlar om att förbereda sig. Med vår kurs blir du och din partner det bästa teamet. Ni får med er bra verktyg genom kunskap, trygghet, mod och kraft och ni kommer att känna er härligt förberedda inför ert barns födelsedag!

Gravidmassage


Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av dina graviditetsbesvär. Många gravida väljer att gå några gånger för att förebygga olika sorters besvär och vi skräddarsyr massagen efter dina behov.

Avslappningsmassage


Hos GravidHälsan möter vi mest kunder som väntar barn eller som nyss blivit mamma. Men vi kan även hjälpa dig som är i en annan del av livet och söker en avslappnande massage. Välkommen att boka in dig på en avslappningsmassage!

Barnmorskebesöket


Tillsammans med din partner eller en närstående är du välkommen på ett barnmorskebesök hos oss där vi fokuserar på barnet i magen. Vi känner efter hur barnet ligger och lyssnar på hjärtljud. Det finns såklart även tid för att ställa frågor.

TENS


TENS är en enkel och biverkningsfri smärtlindringsmetod som du kan använda under din graviditet (från v. 12) vid såväl foglossning eller andra rygg- och bäckenbesvär, som vid själva förlossningen. Hyr din TENS hos oss!

Förlossningsinformation med barnmorska 


Vill du få bra kunskap och känna ett lugn inför din förlossning? Boka detta besök tillsammans och få med er grundläggande information som gör er tryggare när ni ska föda.

Akupressur


Med öronakupressur kan man behandla många olika problem. Det är helt biverkningsfritt och kan vara ett bra alternativ för dig som är gravid eller nybliven mamma.


Presentkort


En upplevelse från GravidHälsan är alltid uppskattat att få! Kanske som födelsedagspresent, kärleksgåva, eller överraskning på Babyshowern?