Utbud

– må bra som gravid

Gravidkurs – att bli mamma


Boka din plats på vår gravidkurs – att bli mamma och se fram emot en

riktigt härlig och förberedande gravidkurs i höst tillsammans med andra

gravida och din kursledare som är barnmorska! 

Profylax


Profylax handlar om att förbereda sig. Med vår kurs blir du och din partner det bästa teamet. Ni får med er bra verktyg genom kunskap, trygghet, mod och kraft och ni kommer att känna er härligt förberedda inför ert barns födelsedag!

Gravidmassage


Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av dina graviditetsbesvär. Många gravida väljer att gå några gånger för att förebygga olika sorters besvär och vi skräddarsyr massagen efter dina behov.

Avslappningsmassage


Hos GravidHälsan möter vi mest kunder som väntar barn eller som nyss blivit mamma, men vi kan även hjälpa dig som är i en annan del av livet och söker en avslappnande massage. Välkommen att boka in dig på en avslappningsmassage!

Barnmorskebesöket


Tillsammans med din partner eller en närstående är du välkommen på ett barnmorskebesök hos oss där vi fokuserar på barnet i magen. Vi känner efter hur barnet ligger och lyssnar på hjärtljud. Det finns såklart även tid för att ställa frågor.

TENS


TENS är en enkel och biverkningsfri smärtlindringsmetod som du kan använda under din graviditet (från v. 12) vid såväl foglossning eller andra rygg- och bäckenbesvär, som vid själva förlossningen. Hyr din TENS hos oss!

Workshop – att föda 


Vill du känna ett lugn inför din förlossning? Anmäl dig och din partner till en workshop där ni får med er grundläggande kunskap som gör er tryggare när ni ska föda.

Akupressur


Med öronakupressur kan man behandla många olika problem. Det är helt biverkningsfritt och kan vara ett bra alternativ för dig som är gravid eller nybliven mamma.


Presentkort


En upplevelse från GravidHälsan är alltid uppskattat att få! Kanske som födelsedagspresent, kärleksgåva, eller överraskning på Babyshowern?

Senaste nytt


Barnmorskebesöket - en möjlighet för er! 

Här får du och din partner komma tillsammans och bland annat lyssna på barnets hjärtljud.

OKTOBER 23, 2020


Hösten är här och vi har tid för dig! 

Nya tider fö november och framåt kommer inom kort!  

OKTOBER 23, 2020© Copyright 2020 | GravidHälsan

© Copyright 2020 | GravidHälsan

Kontakta oss


GravidHälsan

Skolgatan 28, 503 33 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.