Avslappningsmassage

Avslappningsmassage


Här kan även du som inte är gravid unna dig själv total avkoppling med en stunds massage!

Hos GravidHälsan möter vi mest kunder som väntar barn eller som nyss blivit mamma, men vi kan även hjälpa dig som är i en annan del av livet och söker en skön och avslappnande massage. 


Till oss kommer du för att må bra. I en lugn och avslappnande miljö får du en härlig stund av egentid. Massagen kan självklart ha olika syften. Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av specifika besvär. Vi anpassar alltid massagen efter dina behov. Hos oss får du en stund för dig själv där du blir ompysslad och stärker förutsättningarna för en bättre vardag!


Vi har god erfarenhet av att ge massage till människor i olika delar av livet och massagen passar utmärkt såväl för dig som nyss fött barn (och vill ligga skönt i vår mjuka gravidkudde), för dig som vill mjuka upp besvär och för dig som vill unna dig lite vardagslyx.


Massagen är mjuk och välgörande för både kropp och själ. Ingen djupgående massage ges utan vi fokuserar på att öka cirkulation och mjuka upp i musklerna. 


Du träffar alltid Ulrika som är barnmorska och utbildad gravidmassör. Massagen är utformad för gravida men passar lika bra för kvinnor i andra delar av livet! Vi anpassar den helt enkelt efter dig.  


Friskvårdsbidrag gäller på denna tjänst. 


Var?

Välkommen till oss på Skolgatan 28 i Borås.


Prislista

 

Avslappningsmassage 45 min: En skön och avkopplande stund. Du väljer själv om du vill ha enbart rygg- och nackmassage, eller en kombination med rygg och exempelvis ben.

Pris: 695 kr 


Avslappningsmassage 30 min: Även om tiden är lite kortare hinner du uppleva en skön stund av avkoppling. Här väljer du att fokusera på den kroppsdel som du har mest besvär med. Till exempel nacke och rygg eller ben och armar.

Pris: 495 kr
Bokning av Avslappningsmassage sker via bokadirekt.se – för bokningsregler vänligen läs mer här.