Avslappningsmassage

– må bra som gravid

Avslappningsmassage


Unna dig själv total avkoppling med en stunds massage!

Hos GravidHälsan möter vi mest kunder som väntar barn eller som nyss blivit mamma, men vi kan även hjälpa dig som är i en annan del av livet och söker en avslappnande massage. 


Till oss kommer du för att må bra. I en lugn och avslappnande miljö får du en härlig stund av egentid. Massagen kan självklart ha olika syften. Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av specifika besvär. Vi anpassar alltid massagen efter dina behov. Hos oss får du en stund för dig själv där du blir ompysslad och stärker förutsättningarna för en bättre vardag!


Vi har god erfarenhet av att ge massage till människor i olika delar av livet och massagen passar utmärkt såväl för dig som nyss fött barn (och vill ligga skönt i vår mjuka gravidkudde), för dig som vill behandla besvär och för dig som vill unna dig lite vardagslyx.


Vi tar även emot barn över 10 år som behöver hjälp med att slappna av och varva ner, men vill då att du som förälder är med under behandlingen. För att boka massage åt ditt barn bokar du i ditt eget namn och skriver barnets namn och ålder i bokningen (max 45 min-behandling).


Var?

Välkommen till oss på Skolgatan 28 i Borås.


Prislista  

Avslappningsmassage 60 min: Vi går igenom nacke, rygg, bak- & framsida ben, fötter, armar och händer. Eller om du önskar enbart baksida med rygg och ben. 

Pris: 750 kr per tillfälle

Flergångskort* 60 min x 3 för 2175 kr 


Avslappningsmassage 45 min: Du väljer själv om du vill ha enbart rygg- och nackmassage, eller en kombination med rygg och exempelvis ben.

Pris: 575 kr per tillfälle 

Flergångskort* 45 min x 3 för 1650 kr 


Avslappningsmassage 30 min: Här väljer du att fokusera på den kroppsdel som du har mest besvär med. Till exempel nacke och rygg eller ben och armar.

Pris: 450 kr per tillfälle

Flergångskort* 30 min x 3 för 1275 kr 


*Flergångskorten är giltiga ett år efter inköpsdatum.

Du kan inte köpa ett flergångskort via Actiway eller ePassi utan betalar då istället per behandling. 


Bra att veta:

Om du vill köpa ett presentkort att ge bort, kontakta oss via mail eller telefon så bestämmer vi en tid du kan hämta det hos oss. Betalning löser vi via swish och kvitto erhålls alltid. 

Bokning av Avslappningsmassage sker via bokadirekt.se – för bokningsregler vänligen läs mer här.

Senaste nytt


Ingen gruppverksamhet tills vidare. I väntan på pandemifria tider så kör vi privata alternativ. Boka direkt eller hör av dig för individuell bokning. 

JANUARI 18, 2021


 Nu finns det nya tider att boka ända fram till påsk. Välkommen! 

JANUARI 18, 2021© Copyright 2020 | GravidHälsan

© Copyright 2020 | GravidHälsan

Kontakta oss


GravidHälsan

Skolgatan 28, 503 33 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.