Bokning § betalning

Bokning & betalning


Kontakta oss gärna om du har några funderingar! Missa inte att friskvårdsbidrag gäller på de flesta av våra tjänster! 

Bokning av våra tjänster sker enklast via bokadirekt.se


Om du vill boka en privat profylaxkurs eller hyra TENS så kontaktar du GravidHälsan direkt via telefon 0701-102929 eller mail info@gravidhalsan.se


Betalning gör du enklast med swish men vi har även möjlighet att ta betalt med kort, bankgiro eller faktura om så önskas. Vi har iZettle betalningssystem och du får ditt kvitto smidigt elektroniskt via mail eller sms. Covid-19

Under rådande omständigheter ber vi dig att om du uppvisar symtom eller på något sätt känner dig sjuk, avboka din inbokade tid. Även om du avbokar samma dag av just denna anledning kommer vi inte att debitera dig, men vi ser fram emot att du bokar in ett nytt besök när du känner dig frisk igen. Vid sen avbokning - kontakta oss via sms 070-1102929.


Vid avbokning av kurs senare än 14 dagar innan kurstart gäller som vanligt att man betalar 25% av kursavgiften, men om ni blir sjuka dagarna innan hör ni av er så ombokar vi ert kursdatum när ni (eller vi) är friska igen. 


Bokning av kurser 

När du bokar en kurs där ni båda ska vara med, anmäler du även din partner/coach i samma bokning. Priset avser alltid två personer. 

Vid bokning av profylaxkurs ska du, förutom bokningsbekräftelse, få ett personligt mail från GravidHälsan med information om kursavgift mm. Kolla din skräppost om det inte dyker upp inom ett par dagar! 


Avbokning av kurs 

Avbokning av kurser görs enklast via bokadirekt.se med din kod som du fått i ditt bekräftelsemail. Behöver du avboka din kurs kan du göra det helt kostnadsfritt fram till 14 dagar före start. Försäkra dig om att få en bekräftelse tillbaka på din avbokning annars kanske den inte har gått igenom.

Avbokning av privat profylaxkurs görs direkt till GravidHälsan via mail eller telefonkontakt. 


Avbokar du senare än 14 dagar till start får du betala 25% av kursavgiften.

Avbokar du efter kursstart får du betala hela kursavgiften.


OBS! Obetald kursavgift gäller INTE som avbokning.


Avbokning av övriga bokningsbara tjänster

Om du vill eller behöver avboka din tid så görs det senast 24 timmar innan utsatt tid via bokadirekt.se  Vid avbokning mindre än 24 timmar före avsatt tid debiteras hela beloppet av den behandling/bokning  du valt. 

Ibland kan det finnas särskilda skäl till att man behöver avboka sent – kontakta oss i så fall via sms 070-1102929 för att se om vi kan lösa det på annat sätt.  


Betalning av kurser

Om ni bokat gruppkurs får ni gärna betala i förväg men annars är det okej att betala på plats när ni kommer då vi kan behöva ändra bokningen med kort varsel vid symtom på covid19.

Betalning av kurs görs helst inom 30 dagar efter bokningen eller senast 7 dagar före kursstart. När ni betalat er kursavgift är ni garanterad plats. Via mail får ni mer detaljerad information om kursavgift och betalningsätt. 


Det går bra att dela upp betalningen på två delbetalningar (räntefritt) om man önskar det. Kontakta oss innan du bokar så avtalar vi hur vi lägger upp det så bra som möjligt för dig. Önskas faktura för senare betalning - hör av er! Vi vill gärna hjälpa till så att du och din partner kan komma på er kurs även om det just för stunden är svårt att betala hela summan. 


Betalning av övriga tjänster

Betalas på plats med swish eller kort


Våra betalningsalternativ

Swish: 123 6877 591 

Bankgiro: 5277-6291

Faktura på förfrågan 

Vi kan även ta emot kortbetalning men ser helst att du använder swish.


Värdekupong

Våra värdekuponger delas ut personligen och är bunden till dig som fått den och kan inte överlåtas till annan person. Om du har fått en eller flera värdekuponger från GravidHälsan kan du använda en kupong per aktivitet som du bokar. Värdekupongen gäller ej på Magplasket eller Profylaxkurs (grupp eller privat) utan endast på tjänster med ett värde mindre än 1000 kr såsom massage eller hyra av TENS. Observera att vissa erbjudanden inte går att kombinera med värdekupong.


Friskvårdsbidrag

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på nästan alla våra tjänster (gäller ej vid hyra av TENS och vid Barnmorskebesöket). Du erhåller alltid ett kvitto efter betalning.


Betalar du via Actiway och ePassi sker det smidigt via deras system.

Endast köp av enskilda behandlingar/kurser gäller när du använder Actiway och ePassi. Hemsidan är skyddad med

GDPR

Med anledning av den nya GDPR-lagen (dataskyddssförordningen) som trädde i kraft 2018, hanterar vi dina uppgifter enligt följande: 

 

Kontaktuppgifter i vårt mailssystem sparas och skyddas via SiteLock system.

Kundunderlag vid massage/samtal sparas och förvaras inlåsta.

Bokningsuppgifter via bokadirekt.se sparas tryggt via deras system. 

 

Om du önskar bli borttagen ur våra register, vänligen meddela oss detta på

info@gravidhalsan.se