Bokning § betalning

Bokning & betalning


Kontakta oss gärna om du har några funderingar! Missa inte att friskvårdsbidrag gäller på de flesta av våra tjänster! 

Bokning

Bokning av våra tjänster sker enklast via bokadirekt.se


Om du vill boka en privat profylaxkurs eller hyra TENS så kontaktar du GravidHälsan direkt via telefon 0701-102929 eller mail info@gravidhalsan.se


Bokning av kurser 

När du bokar en kurs där ni båda ska vara med, anmäler du även din partner/coach i samma bokning. Priset avser alltid två personer. 

Vid bokning av profylaxkurs eller Magplasket ska du, förutom bokningsbekräftelse, få ett personligt mail från oss med information om kursen, betalning mm. Kolla din skräppost om det inte dyker upp inom ett par dagar! 


Avbokning av kurs 

Avbokning av kurser görs enklast via bokadirekt.se med din kod som du fått i ditt bekräftelsemail. Behöver du avboka din kurs kan du göra det helt kostnadsfritt fram till 14 dagar före start. Försäkra dig om att få en bekräftelse tillbaka på din avbokning annars kanske den inte har gått igenom.

Avbokning av privat profylaxkurs görs direkt till GravidHälsan via mail eller telefonkontakt. 


Avbokar du senare än 14 dagar till start får du betala 25% av ord. kursavgift. Avbokning senare än 7 dagar innan kursstart debiteras 50% av ord. kursavgift. Avbokar du efter kursstart får du betala hela kursavgiften.


OBS! Obetald kursavgift gäller INTE som avbokning.


Blir du sjuk inför din kursstart så var vänlig och kontakta oss så försöker vi hitta en lösning för dig/er. 


Avbokning av övriga bokningsbara tjänster

Om du vill eller behöver avboka din tid så görs det senast 24 timmar innan utsatt tid via bokadirekt.se  Vid avbokning mindre än 24 timmar före avsatt tid debiteras hela beloppet av den behandling/bokning  du valt. 

Ibland kan det finnas särskilda skäl till att man behöver avboka sent – kontakta oss i så fall via sms 070-1102929 för att se om vi kan lösa det på annat sätt.  


Betalning

Betalar gör du enklast med swish men vi har även möjlighet att ta betalt med kort, bankgiro eller faktura (fakturaavgift tillkommer) om så önskas. Vi har Zettle betalningssystem och du får ditt kvitto smidigt elektroniskt via mail eller sms. Önskar du ett skrivet kvitto (för friskvårdsbidrag) så går även det att ordna.


Betalning av kurser

Betalning av kurs görs helst inom 30 dagar efter bokningen eller senast 7 dagar före kursstart. När ni betalat er kursavgift är ni garanterad plats. Via mail får ni mer detaljerad information om kursavgift och betalningsätt. Ska du betala din kurs med ePassi gör du det enkelt via deras app och så får vi ett meddelande om din betalning.  


På förfrågan kan vi hjälpa dig att dela upp summan i två delbetalningar (räntefritt). Kontakta oss innan du bokar så avtalar vi hur vi lägger upp det så bra som möjligt för dig. Önskas faktura för senare betalning - hör av er! Vi vill gärna hjälpa till så att du eller ni kan komma på er kurs även om det just för stunden är svårt att betala hela summan.


Här hittar du bankgiro och swishnummer:

Swish: 123 6877 591 

Bankgiro: 5277-6291


Värdekupong

Våra värdekuponger delas ut personligen och är bunden till dig som fått den och kan inte överlåtas till annan person. Om du har fått en eller flera värdekuponger från GravidHälsan kan du använda en kupong per aktivitet som du bokar. Värdekupongen gäller endast på tjänster med ett värde upp till 1000 kronor. Om du vill använda den på en kursbetalning så får du upp till 100 kr rabatt på kurspriset. Observera att vissa erbjudanden inte går att kombinera med värdekupong.


Friskvårdsbidrag

Glöm inte att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på nästan alla våra tjänster (gäller ej vid hyra av TENS och vid Barnmorskebesöket). Du erhåller alltid ett kvitto efter betalning som du sen kan redovisa till din arbetsgivare. Betalar du via ePassi sker det smidigt via deras system. 


Att köpa behandlingar för anhörigas friskvårdsbidrag är inte möjligt då det är en personlig peng från respektive arbetsgivare som denne investerar i sin personal. 
Hemsidan är skyddad med

GDPR

Med anledning av den nya GDPR-lagen (dataskyddssförordningen) som trädde i kraft 2018, hanterar vi dina uppgifter enligt följande: 

 

Kontaktuppgifter i vårt mailssystem sparas och skyddas via SiteLock system.

Kundunderlag vid massage/samtal sparas och förvaras inlåsta.

Bokningsuppgifter via bokadirekt.se sparas tryggt via deras system. 

 

Om du önskar bli borttagen ur våra register, vänligen meddela oss detta på

info@gravidhalsan.se