Gravidmassage

Gravidmassage


Unna dig själv total avkoppling med en stunds massage!

Att kunna njuta av en härlig massagebehandling under eller efter sin graviditet tycker många är riktigt skönt och lindrande. När du anlitar mig som gravidmassör får du också min kunskap som barnmorska på köpet!


Till oss kommer du för att må bra. I en lugn och avslappnande miljö får du en härlig stund av egentid.

Massagen kan självklart ha olika syften. Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av dina graviditetsbesvär. Många gravida väljer att gå några gånger för att förebygga besvär från rygg, bäcken och ben. Vi får ofta höra att massagen gett god effekt på olika besvär. Det gläder oss. 


Under ditt första besök gör vi en kortare genomgång för att bestämma vad vi ska fokusera på med just din massage. Har du ont eller är du svullen? Det ingår även personliga råd kring hur du kan förebygga och lindra besvär bland annat genom olika övningar. Den massage vi erbjuder kan du få från graviditetsvecka 1 till 42. Även efter att du fött barn kan det finnas spänningar i rygg och nacke som kommer av att du bär ditt barn mycket eller när du ammar. Självklart är du välkommen för att unna dig själv en stund total avkoppling hos oss även då!


Då vi har en specialkudde som används för dig som gravid, kommer du att kunna ligga skönt på mage under din massage. Vill eller kan du inte ligga på mage så hittar vi andra sätt att ge dig massage på – men de flesta upplever det fantastiskt skönt att kunna ligga på just magen.


Du kan välja mellan 30 min, 45 min och 60 min gravidmassage.

Friskvårdsbidrag gäller för denna tjänst. 


Var?

Välkommen till oss på Skolgatan 28 i Borås.

Prislista 


Gravidmassage 60 min: En härlig timma med mjuk och välgörande massage. Du väljer om du vill ha en helkroppsmassage (rygg, nacke, bak- & framsida ben, fötter, armar, händer - efter graviditetsv 25 kan även magen få lite massage om du vill) eller om du önskar, enbart baksida med rygg, nacke och ben.

Pris: 825 kr

 


Gravidmassage 45 min: Ett bra val om du inte vill boka en hel timma. Du väljer själv om du vill ha enbart rygg- och nackmassage, eller en kombination med rygg, nacke och exempelvis baksida ben.

Pris: 625 kr

 


Gravidmassage 30 min: En lite kortare men likväl skön och avkopplande stund. Här väljer vi att fokusera på den kroppsdel som du vill. Till exempel rygg och nacke eller ben och armar. 

Pris: 495 krPresenttips! 

Om du vill ge bort en massage i present - skriv ett eget kort där du ber henne boka en tid och sen kan du enkelt swisha betalningen när hon är på plats. Eller boka en tid åt henne och skriv i noteringsrutan vem som ska komma och att du vill betala för besöket. 


OBS! Betala inte i förväg utan först när behandlingen är utförd. Vårt swishnummer är 123 6877 591 - kvitto kommer på SMS 

Bokning av Gravidmassage sker via bokadirekt.se – för bokningsregler vänligen läs mer här.