Gravidmassage

– må bra som gravid

Gravidmassage


Unna dig själv total avkoppling med en stunds massage!

Att kunna njuta av en härlig massagebehandling under eller efter sin graviditet tycker många är riktigt skönt och lindrande. När du anlitar mig som gravidmassör får du också min kunskap som barnmorska på köpet!


Massagen kan självklart ha olika syften. Du kanske bara vill ha en riktigt skön avslappning eller också kommer du för lindring av dina graviditetsbesvär. Många gravida väljer att gå några gånger för att förebygga besvär från rygg, bäcken och ben.


Under ditt första besök gör vi en kortare genomgång för att bestämma vad vi ska fokusera på med just din massage. Det ingår även personliga råd kring hur du kan förebygga och lindra besvär genom olika övningar. Den massage vi erbjuder kan du få från graviditetsvecka 1 till 42. Även efter att du fött barn kan det finnas spänningar i rygg och nacke som kommer av att du bär ditt barn mycket eller när du ammar. Självklart är du välkommen för att unna dig själv en stund total avkoppling hos oss även då!


Då vi har en specialkudde som används för dig som gravid, kommer du att kunna ligga på mage under din massage. Vill eller kan du inte ligga på mage går det bra att ligga på sidan eller att sitta upp under massagen – men de flesta upplever det fantastiskt skönt att kunna ligga på just magen.


Du kan välja mellan 30 min, 45 min och 60 min gravidmassage.


Var?

Välkommen till oss på Landalagatan 1 i Borås.

Prislista 

Prisjustering from 1/6 -passa på att köpa ditt flergångskort redan nu! 


Gravidmassage 60 min: Vi går igenom nacke, rygg, bak- & framsida ben, fötter, armar, händer och om du önskar även magen.

Pris: 695 kr per tillfälle, flergångskort* 60 min x 3 för 1935 kr eller 60 min x 5 för 3125 kr.


Gravidmassage 45 min: Du väljer själv om du vill ha enbart rygg- och nackmassage, eller en kombination med rygg och exempelvis ben.

Pris: 525 kr per tillfälle, flergångskort* 45 min x 3 för 1425 kr eller 45 min x 5 för 2300 kr.


Gravidmassage 30 min: Här väljer du att fokusera på den kroppsdel som du har mest besvär med. Till exempel nacke och rygg eller ben och armar.

Pris: 395 kr per tillfälle, flergångskort* 30 min x 3 för 1065 kr eller 30 min x 5 för 1775 kr.


*Flergångskorten är giltiga ett år efter inköpsdatum.


Bra att veta:

Om du vill köpa ett presentkort att ge bort, kontakta oss via mail eller telefon så bestämmer vi en tid du kan hämta det hos oss eller om vi ska skicka det hem till dig. 

Bokning av Gravidmassage sker via bokadirekt.se – för bokningsregler vänligen läs mer här.

Senaste nytt


MORS DAG  NÄRMAR SIG - Ge bort en härlig upplevelse! Vi har presentkort på valfri valör till alla mammor - blivande eller varande! 

MAJ 17, 2020


Snart flyttar vi! Håll utkik på Instagram för
uppdaterad information om vår nya adress.

MAJ 17, 2020© Copyright 2020 | GravidHälsan

Kontakta oss


GravidHälsan

Borås PilatesCenter

Landalagatan 1, 504 68 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.

© Copyright 2020 | GravidHälsan