Profylaxkurs

– må bra som gravid

Profylaxkurs


Hitta ditt lugn, känn dig trygg och lita på din kraft!

Många tänker att Profylax bara är att lära sig att andas, men det är så mycket mer! Profylax betyder nämligen att förbereda och om ni väljer att gå en kurs hos oss, kommer ni att känna er väl förberedda, lugna och trygga och ha med er massor av fina verktyg att använda när ni ska föda.


Under kursen går vi bland annat igenom förlossningsflödet och visar på kroppens styrka. Vi tränar olika andningstekniker, avslappning, provar på olika förlossningspositioner och massagemetoder för avslappning och smärtlindring. Vi jobbar även mycket med de mentala verktygen som är betydelsefulla för tankens kraft, såsom RMI och positiva affirmationer. Tillsammans med vår barnmorska får ni hjälp att formulera er positiva förväntan inför födandet. Det finns alltid tid och utrymme för de frågor och funderingar ni har – här finns gedigen kunskap och erfarenhet till er hjälp!


Efter profylaxkursen kommer du och din partner gå hem med känslan att ni är det bästa teamet. Kanske blir ni supertaggade på att få föda? Med ett fantastiskt kursmaterial som ni får med er hem kan ni fortsätta träna inför förlossningen även hemma. I er verktygslåda har ni med er kunskap, trygghet, mod och kraft. Detta kommer göra att ni känner er härligt förberedda inför ert barns födelsedag!


JUST NU BOKAS ENDAST PRIVAT KURS MED ANLEDNING AV RÅDANDE PANDEMI 


Det går även bra att ha med en extra person ex doula, anhörig eller vän som du/ni planerar att ha med (eller har som plan B) vid förlossningen. Tänk på att göra det som känns bäst för dig. Vid en extra person lägger vi på 600 kr på ord kursavgift. När bör ni gå kursen?

De flesta par väljer en kurs runt vecka 32-36 i sin graviditet. Då finns det gott om tid att träna alla praktiska moment och även att sätta positiva målbilder på näthinnan.


Var?

Välkomna till oss på Skolgatan 28 i Borås.


Sent ute?

Maila eller ring oss så försöker vi ordna en tid som passar för er!

Profylax enligt tidigare deltagare

"Känner mig mycket mer förberedd på att ta oss an denna otroliga utmaning!" /blivande pappa


"Toppen! Detta kommer att gå bra!" /blivande mamma


"Jag tycker jag har lärt mig mycket – känner mig mycket lugnare och tryggare nu efter kursen" /blivande pappa


"Nu längtar jag till förlossningen!

/blivande mamma

Med anledning av de restriktioner

som råder bokar vi tills vidare


ENDAST PRIVATA KURSER


Om du vill boka kontakta oss via info@gravidhalsan.se eller på

telefon 070 1102929 så hjälper vi dig


Prislista


Profylax privat: Individuell bokningsdag beroende på önskemål och möjligheter. Kurstid ca 3,5 timmar.

Pris: 2790 kr/par 


Vår erfarenhet är att många efterfrågar mycket kunskap om själva förlossningsförloppet och utbud av  smärtlindring. Då profylaxkursen inte har fokus på detta rekommenderar vi därför att ni kompletterar profylaxen med vår tjänst Förlossninsgsinformation med barnmorska – antingen samma dag eller vid ett separat tillfälle inför er profylaxkurs. 


Profylax privat deluxe: Profylaxkurs, förlossningsinformation samt att vi lyssnar på barnets hjärtljud tillsammans. Kurstid ca 4,5 timmar.

Pris: 3485 kr/par


Bra att veta: I er fina kurskasse som ni får när ni kommer finns bland annat ett gediget kursmaterial som ni tar med er hem. Vi bjuder på fika när vi tar paus.

Det finns alltid frukt och lite godis om energierna behöver fyllas på lite extra! Kursdatum våren 2021


Tills vidare bokas endast privat kurs. Detta kan komma att ändras om restriktionerna lättas upp. Tiderna som gäller vid privat kurs lördag eller söndag är 9:00-12:30 eller 14:00-17:30


  • 13 & 14 februari        FULLBOKAT
  • 13 & 14 mars            FULLBOKAT
  • 10 & 11 april 
  • 8 & 9 maj
  • 5 & 6 juni


Är det fullbokat på datumen ni hade önskat gå så hör av er till oss med förfrågan så försöker vi hitta annat datum som kan passa!

Bokning av Profylax sker för tillfället via mail: info@gravidhalsan.se eller telefon 070-1102929 – för bokningsregler vänligen läs mer här.

Senaste nytt


Ingen gruppverksamhet tills vidare. I väntan på pandemifria tider så kör vi privata alternativ. Boka direkt eller hör av dig för individuell bokning. 

JANUARI 18, 2021


 Nu finns det nya tider att boka ända fram till påsk. Välkommen! 

JANUARI 18, 2021© Copyright 2020 | GravidHälsan

© Copyright 2020 | GravidHälsan

Kontakta oss


GravidHälsan

Skolgatan 28, 503 33 Borås

E-post: info@gravidhalsan.se

Telefonnummer: 070-110 29 29GravidHälsan innehar F-skattsedel.