Förlossningsinformation med barnmorska

Förlossningsinformation

med barnmorska


Få bra och grundläggande information tillsammans med din partner eller stödperson!  


Välkommen på en fantastiskt bra och givande föreläsning där du och din partner, eller stödperson, får information av vår barnmorska om det som händer när ni ska föda. Vi vet att kunskap är lika med trygghet och vi tycker att det är viktigt att du som ska bli förälder känner dig trygg och förväntansfull inför födandet. 


Välj mellan att komma tillsammans i en mindre grupp om max 8 personer eller boka ett enskilt möte med vår barnmorska. Oavsett får ni med er grundläggande kunskap om vad som händer kring förlossningen. Vilka tecken visar på att det är på gång? När ska man åka in? Information om olika typer av smärtlindring och vad man kan göra hemma för att lindra värkarna när det behövs? Vad händer på förlossningen och strax efteråt?


Kommer ni på en privat förlossningsinformation kan ni lyxa till det lite och välja att boka det lite längre besöket (75 min) så att vi även kan lyssna på barnets hjärta och göra en s k bellymapping tillsammans. Det blir en fin inramning på er privata kurs.  


Ulrika, vår barnmorska, är verksam på förlossningen i Borås och uppdaterad på vad som är aktuellt just nu. Hon är även utbildad Profylaxbarnmorska och håller i våra andra kurser. 


Var?

Välkommen till oss på Skolgatan 28 i Borås.

Prislista


Förlossningsinformation med barnmorska i grupp: 120 min i grupp om max 4 par. 

Pris: 795 kr/par


Förlossningsinformation med barnmorska: 60 min enskilt besök för dig och din partner/stödperson. 

Pris: 995 kr/par


Vill ni lyxa till det lite så boka istället:


Förlossningsinformation med barnmorska de luxe: 75 min enskilt besök för dig och din partner/stödperson där vi även lyssnar på fosterljud och gör en s k bellymapping där vi känner efter och förklarar hur barnet ligger. 

Pris: 1095 kr/par


Bra att veta:

Bokning sker via mail: info@gravidhalsan.se

Lämplig tid för bokning efter graviditetsvecka 30 då de flesta börjar fokusera mer kring förlossningen.

Vi hittar tillsammans ett datum som passar.