Förlossningsinformation med barnmorska

Förlossningsinformation

med barnmorska


Få bra och grundläggande information tillsammans med din partner eller stödperson!  


Välkommen på ett besök där vi informerar om förlossning och där du och din partner, eller stödperson, kan öka er kunskap och därmed trygghet inför förlossningen. Vi vet att kunskap är lika med trygghet och vi tycker att det är viktigt att du som ska bli förälder känner dig trygg och förväntansfull inför födandet. 


Under en timma får ni ett enskilt möte med vår barnmorska. Ni får med er grundläggande kunskap om vad som händer kring förlossningen. Vilka tecken visar på att det är på gång? När ska man åka in? Information om olika typer av smärtlindring och vad man kan göra hemma för att lindra värkarna när det behövs? Vad händer på förlossningen och strax efteråt?


Ibland hinner vi även med lite praktiska moment som kan underlätta för dig när du ska föda. Och vill ni lyxa till besöket så kan ni välja att boka det lite längre besöket (75 min) så att vi även kan lyssna på barnets hjärta och göra en s k bellymapping tillsammans (extra kostnad tillkommer). 


Ulrika, vår barnmorska, är verksam på förlossningen i Borås och uppdaterad på vad som är aktuellt just nu. Hon är även utbildad Profylaxbarnmorska och håller i våra andra kurser. 


Det här besöket är ett mycket bra komplement till vår Profylaxkurs. Välj att boka det inför er planerade profylaxkurs för bästa möjliga förberedelse! 


Var?

Välkommen till oss på Skolgatan 28 i Borås.

Prislista


Förlossningsinformation med barnmorska: 60 min enskilt besök för dig och din partner/stödperson. 

Pris: 795 kr/par 


Vill ni lyxa till det lite så boka istället:


Förlossningsinformation med barnmorska de luxe: 75 min enskilt besök för dig och din partner/stödperson där vi även lyssnar på fosterljud och gör en bellymapping 

Pris: 995 kr/par


Bra att veta:

Bokning via bokadirekt.se

Välj själv tid och dag som passar er bäst. Du bokar in dig och skriver medföljande person i din bokning. Lämplig tid för bokning efter graviditetsvecka 30.


Bokning av detta besök sker via bokadirekt.se – för bokningsregler vänligen läs mer här.